Uopfordrede ansøgninger

Man er altid velkommen til at sende ansøgninger til butikkerne direkte pr. post eller e-mail.

Hvis man sender til centerkontoret skal der fremgå tydeligt hvilken butik man ønsker at ansøge hos.


 

SABBATÅR: Vi søger en medarbejder UNDER 18 år til Aalborg Storcenter

Trænger du til en pause fra skolebænken? Så er du måske lige dén vi står og mangler. Vi har rigtig travlt i vores butik i Aalborg Storcenter og søger derfor en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning 30 timer pr. uge i tidsrummet 8-16. Jobbet består primært af kundebetjening, vareopfyldning og andet forfaldende arbejde. Det er en forudsætning at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Med andre ord, vi forventer, at du besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig og pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle sine basisvarer. Vi forlanger, at du har en ren straffeattest. 

Ansøgning og opstart

Ansøgningsfrist hurtigst muligt.

Hvis du føler dig sikker på, at du er vores nye, dygtige medarbejder i Aalborg, skal du sende din ansøgning og CV til kim.andersen@normal.dk hurtigst muligt.

HUSK at skrive ’’Sabbatår - medarbejder under 18 år” i emnefeltet på din mail.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Du kan læse mere om Normal på vores hjemmeside www.normal.dk samt følge os på Facebook på https://www.facebook.com/Normal.dk